V pričakovanju prazničnega dobrodelnega bazarja

Vsakoletni dogodek na šoli, ki osreči vse otroke, je v pripravi.

Učitelji in učiteljice v organizacijo bazarja vlagajo veliko truda in energije.

Na srečanju, ki napolni šolske prostore s pozitivno energijo, se prav tako srečamo ter uživamo starši, ki lahko s svojimi prispevki pomagamo za dobre namene.

Namen

S sredstvi, ki se naberejo od dobrodelnega bazarja, šola uresničuje nekatere posebne programe.

Otrokom iz socialno šibkejših družin tako omogoči izlete ali udeležbo na drugih aktivnostih, hkrati pa iz presežka financira kakšno drugo za vse otroke pomembno aktivnost (Zdrav življenjski slog, kulturne prireditve,...).

Pomoč staršev

Šola pri organizaciji zelo potrebuje pomoč staršev. Vsak prispevek je dragocen in pomeni boljšo izvedbo ter rezultat bazarja.

Sodelujete lahko tako, da podarite izdelke ali storitve za srečelov. V poštev pride široka paleta izdelkov, na primer pisarniški material, knjige, igrače, darila, lahko tudi vrednostni boni, usluge oziroma artikel iz vašega programa.

Dodatna možnost sodelovanja staršev in otrok je na delavnici za manj hrupa na koncertu.

Pozor med koncertom otrok

Poseben del programa je koncert otrok, ki se odvija v avli 1. VIO. Prosimo, če ste v času koncerta posebej pozorni na svoje gibanje in glasnost. Več o tem.

Kontakt za vašo pomoč

Za dodatna pojasnila sta vam na voljo:
  • Jasmina Šisernik, na telefonski številki 040 209 142,
  • Melita Nemec, na telefonski številki 02 250 51 40.

Dopis podjetjem za pomoč

Na tej povezavi lahko najdete uradni dopis podjetjem s strani šole, ki je lahko formalna podlaga za administrativne postopke (vloga, povpraševanje). Če rabite kakšne druge formalne podlage, to prosimo sporočite zgoraj navedenim kontaktom.